Politica de Confidentialitate

Această notificare de confidențialitate pentru Mentenanta Site descrie cum și de ce am putea colecta, stoca sau folosi informațiile dumneavoastră atunci când utilizați serviciile noastre, cum ar fi atunci când: Vizitați site-ul nostru la https://www.mentenantasite.com, sau orice site de-al nostru care face link la această notificare de confidențialitate Interacționați cu noi în alte moduri conexe, inclusiv în orice vânzări, marketing sau evenimente.

Întrebări sau îngrijorări?

Citirea acestei notificări de confidențialitate vă va ajuta să înțelegeți drepturile și opțiunile dvs. de confidențialitate.

Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre.

Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la info@mentenantasite.com

Ce informații personale procesăm?

Când vizitați, utilizați sau navigați prin serviciile noastre, este posibil să procesăm informații personale în funcție de modul în care interacționați cu Web Center Web S.R.L. și serviciile, alegerile pe care le faceți și produsele și caracteristicile pe care le utilizați.

Prelucrăm informații personale sensibile?

– Nu procesăm informații personale sensibile.

Primim informații de la terți?

– Nu primim nicio informație de la terți.

Cum procesăm informațiile dvs.?

– Prelucrăm informațiile dumneavoastră pentru a furniza, îmbunătăți și administra serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră numai atunci când avem un motiv legal valabil pentru a face acest lucru.

În ce situații și cu ce părți împărtășim informații personale?

– Nu putem partaja informații în situații specifice și cu anumite terțe părți.

Cum vă păstrăm informațiile în siguranță?

– Avem procese și proceduri organizatorice și tehnice în vigoare pentru a vă proteja informațiile personale. Cu toate acestea, nicio transmisie electronică prin internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor putea să ne înfrângă securitatea și să colecteze, să acceseze necorespunzător , furați sau modificați informațiile dvs.

Care sunt drepturile tale?

– În funcție de locul în care vă aflați geografic, legea de confidențialitate aplicabilă poate însemna că aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dumneavoastră personale.

Cum vă exercitați drepturile?

– Cel mai simplu mod de a vă exercita drepturile este prin completarea formularului nostru de solicitare a persoanei vizate disponibil aici sau contactându-ne. Vom lua în considerare și vom acționa la orice solicitare în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

1. CE INFORMAȚII COLECTEM?

Informațiile personale pe care ni le dezvăluiți. Pe scurt: Colectăm informațiile personale pe care ni le furnizați.

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în mod voluntar atunci când vă înregistrați la Servicii, vă exprimați interesul de a obține informații despre noi sau despre produsele și serviciile noastre, când participați la activități din cadrul Serviciilor sau în alt mod atunci când ne contactați.

Informații personale furnizate de dvs.

Informațiile personale pe care le colectăm depind de contextul interacțiunilor dumneavoastră cu noi și serviciile, de alegerile pe care le faceți și de produsele și caracteristicile pe care le utilizați. Informațiile personale pe care le colectăm pot include următoarele:

nume
numere de telefon
adrese de email
preferințele de contact
date de contact sau de autentificare
adrese de facturare
Informații sensibile.

Nu procesăm informații sensibile.

Date de plată.

Este posibil să colectăm date necesare procesării plății dvs. dacă efectuați achiziții, cum ar fi numărul instrumentului dvs. de plată și codul de securitate asociat instrumentului dvs. de plată. Toate datele de plată sunt stocate de serverul nostru.

Puteți găsi link-urile la notificarea de confidențialitate aici: 

www.mentenantasite.com/politica-de-confidentialitate/

Toate informațiile personale pe care ni le furnizați trebuie să fie adevărate, complete și trebuie să ne notificați cu privire la orice modificare a acestor informații.

Informații colectate automat

Pe scurt: Unele informații, cum ar fi adresa dvs. de protocol de internet (IP) și/sau caracteristicile browserului și dispozitivului, sunt colectate automat atunci când vizitați serviciile noastre.

Colectăm automat anumite informații atunci când vizitați, utilizați sau navigați prin Servicii. Aceste informații nu dezvăluie identitatea dvs. specifică (cum ar fi numele sau informațiile dvs. de contact), dar pot include informații despre dispozitiv și despre utilizare, cum ar fi adresa dvs. IP, browserul și caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, adresele URL de referință, numele dispozitivului, țara, locația , informații despre cum și când utilizați serviciile noastre și alte informații tehnice.


Aceste informații sunt necesare pentru a menține securitatea și funcționarea serviciilor noastre, precum și pentru scopurile interne de analiză și raportare.
La fel ca multe companii, colectăm informații și prin cookie-uri și tehnologii similare.


Puteți afla mai multe despre acest lucru în notificarea noastră privind cookie-urile apasand: AICI.

Informațiile pe care le colectăm includ:

– Jurnal și date de utilizare.

Datele de jurnal și utilizare sunt informații legate de servicii, diagnostic, utilizare și performanță pe care serverele noastre le colectează automat atunci când accesați sau utilizați serviciile noastre și pe care le înregistrăm în fișierele de jurnal. În funcție de modul în care interacționați cu noi, aceste date de jurnal pot include adresa dvs. IP, informațiile despre dispozitiv, tipul browserului și setările și informațiile despre activitatea dvs. în servicii (cum ar fi ștampilele de dată/ora asociate cu utilizarea dvs., paginile și fișierele vizualizate). , căutări și alte acțiuni pe care le întreprindeți, cum ar fi caracteristicile pe care le utilizați), informații despre evenimentele dispozitivului (cum ar fi activitatea sistemului, rapoartele de eroare (uneori numite „dump de blocare”) și setările hardware.

Datele dispozitivului. Colectăm date despre dispozitiv, cum ar fi informații despre computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv pe care îl utilizați pentru a accesa serviciile. În funcție de dispozitivul utilizat, datele acestui dispozitiv pot include informații precum adresa dvs. IP (sau serverul proxy), numerele de identificare a dispozitivului și a aplicației, locația, tipul de browser, modelul hardware, furnizorul de servicii de internet și/sau operatorul de telefonie mobilă, sistemul de operare și informații de configurare a sistemului.

Date despre locație. Colectăm date despre locație, cum ar fi informații despre locația dispozitivului dvs., care pot fi fie precise, fie imprecise. Câte informații colectăm depinde de tipul și setările dispozitivului pe care îl utilizați pentru a accesa serviciile. De exemplu, este posibil să folosim GPS și alte tehnologii pentru a colecta date de geolocalizare care ne indică locația dvs. curentă (pe baza adresei dvs. IP). Puteți renunța la a ne permite să colectăm aceste informații fie prin refuzul accesului la informații, fie prin dezactivarea setării locației pe dispozitiv. Cu toate acestea, dacă alegeți să renunțați, este posibil să nu puteți utiliza anumite aspecte ale Serviciilor.

2. CUM PRELUCĂM INFORMAȚIILE?

Pe scurt: Prelucrăm informațiile dvs. pentru a furniza, îmbunătăți și administra serviciile noastre, pentru a comunica cu dvs., pentru securitate și prevenirea fraudei și pentru a respecta legea. De asemenea, putem prelucra informațiile dumneavoastră în alte scopuri cu acordul dumneavoastră.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră personale dintr-o varietate de motive, în funcție de modul în care interacționați cu serviciile noastre, inclusiv:

Pentru a facilita crearea și autentificarea contului și pentru a gestiona în alt mod conturile de utilizator.

Putem procesa informațiile dvs. astfel încât să vă puteți crea și să vă conectați la contul dvs., precum și să vă păstrați contul în stare de funcționare.

Pentru a furniza și facilita furnizarea de servicii către utilizator.

Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă oferi serviciul solicitat.

Pentru a răspunde întrebărilor utilizatorilor/a oferi asistență utilizatorilor.

Este posibil să procesăm informațiile dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și pentru a rezolva eventualele probleme pe care le-ați putea avea cu serviciul solicitat.

Pentru a vă trimite informații administrative.

Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a vă trimite detalii despre produsele și serviciile noastre, modificări ale termenilor și politicilor noastre și alte informații similare.

Pentru a activa comunicațiile de la utilizator la utilizator.
Putem prelucra informațiile dumneavoastră dacă alegeți să utilizați oricare dintre ofertele noastre care permit comunicarea cu un alt utilizator.

Pentru a solicita feedback.

Vă putem prelucra informațiile atunci când este necesar pentru a solicita feedback și pentru a vă contacta cu privire la utilizarea serviciilor noastre.

Pentru a vă trimite comunicări de marketing și promoționale.

Putem procesa informațiile personale pe care ni le trimiteți în scopurile noastre de marketing, dacă acest lucru este în conformitate cu preferințele dvs. de marketing. Puteți renunța oricând la e-mailurile noastre de marketing.

Pentru a vă oferi publicitate direcționată.

Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a dezvolta și afișa conținut personalizat și publicitate adaptată intereselor dvs., locației și multe altele. Pentru mai multe informații consultați

Notificarea noastră privind cookie-urile: https://www.mentenantasite.com/politica-cookies/

Pentru a evalua și îmbunătăți serviciile, produsele, marketingul și experiența dvs.

Putem prelucra informațiile dvs. atunci când considerăm că este necesar pentru a identifica tendințele de utilizare, a determina eficacitatea campaniilor noastre promoționale și pentru a evalua și îmbunătăți serviciile, produsele, marketingul și experiența dumneavoastră.

Pentru a determina eficacitatea campaniilor noastre de marketing și promovare.

Este posibil să vă procesăm informațiile pentru a înțelege mai bine cum să oferim campanii de marketing și promoționale care sunt cele mai relevante pentru dvs.

Pentru a ne conforma obligațiilor legale.

Putem prelucra informațiile dumneavoastră pentru a ne conforma obligațiilor legale, a răspunde solicitărilor legale și pentru a ne exercita, a stabili sau a ne apăra drepturile legale.

3. CÂND ȘI CU CINE ÎNVĂMĂM INFORMAȚIILE DVS.

Pe scurt: este posibil să împărtășim informații în situații specifice descrise în această secțiune și/sau cu următoarele terțe părți.
Este posibil să fie nevoie să partajăm informațiile dumneavoastră personale în următoarele situații:

Transferuri de afaceri.

Putem împărtăși sau transfera informațiile dumneavoastră în legătură cu sau în timpul negocierilor cu privire la orice fuziune, vânzare de active ale companiei, finanțare sau achiziție a întregii sau a unei părți din afacerea noastră către o altă companie.

Afiliați

Putem împărtăși informațiile dvs. cu afiliații noștri, caz în care le vom solicita acelor afiliați să onoreze această notificare de confidențialitate. Afiliații includ compania noastră-mamă și orice filiale, parteneri de asociere în participație sau alte companii pe care le controlăm sau care sunt sub control comun cu noi.

Alți utilizatori

Atunci când partajați informații personale sau interacționați în alt mod cu zonele publice ale Serviciilor, astfel de informații personale pot fi vizualizate de toți utilizatorii și pot fi puse la dispoziție public în afara serviciilor pe perpetuitate. În mod similar, alți utilizatori vor putea să vadă descrierile activității dvs., să comunice cu dvs. în cadrul serviciilor noastre și să vă vadă profilul.

4. FOLOSIM COOKIE-URI ȘI ALTE TENOLOGII DE URMARIRE?

Pe scurt: Este posibil să folosim module cookie și alte tehnologii de urmărire pentru a colecta și stoca informațiile dvs.

Este posibil să folosim module cookie și tehnologii similare de urmărire (cum ar fi semnalizatoarele web și pixelii) pentru a accesa sau stoca informații. Informații specifice despre modul în care folosim astfel de tehnologii și despre cum puteți refuza anumite cookie-uri sunt prezentate în Notificarea noastră privind cookie-urile: www.mentenantasite.com/politica-cookies/

5. CÂT TIMP PĂSTRĂM INFORMAȚIILE DVS.?

Pe scurt: păstrăm informațiile dumneavoastră atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile prezentate în această notificare de confidențialitate, dacă legea nu prevede altfel

Vom păstra informațiile dumneavoastră personale doar atâta timp cât este necesar pentru scopurile prevăzute în această notificare de confidențialitate, cu excepția cazului în care o perioadă mai lungă de păstrare este cerută sau permisă de lege (cum ar fi cerințe fiscale, contabile sau alte cerințe legale). Niciun scop din această notificare nu va cere să păstrăm informațiile dumneavoastră personale mai mult decât perioada de timp în care utilizatorii au un cont la noi.

Atunci când nu avem nevoie de afaceri legitime în desfășurare de a vă procesa informațiile personale, vom șterge sau anonimiza aceste informații sau, dacă acest lucru nu este posibil (de exemplu, deoarece informațiile dvs. personale au fost stocate în arhive de rezervă), atunci vom fi în siguranță, stocați informațiile dumneavoastră personale și izolați-le de orice procesare ulterioară până când este posibilă ștergerea.

6. CUM PĂSTREM INFORMAȚIILE DVS. ÎN SIGURANȚĂ?

Pe scurt: Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri de securitate organizatorică și tehnică.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate și rezonabile menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, în ciuda măsurilor noastre de protecție și a eforturilor noastre de a vă securiza informațiile, nicio transmisie electronică prin Internet sau tehnologia de stocare a informațiilor nu poate fi garantată a fi 100% sigură, așa că nu putem promite sau garanta că hackerii, criminalii cibernetici sau alte terțe părți neautorizate nu vor fi capabil să învingă securitatea noastră și să colecteze, să acceseze, să fure sau să modifice informațiile dvs.

Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de la serviciile noastre se face pe propriul risc. Trebuie să accesați serviciile numai într-un mediu securizat.

7. CARE SUNT DREPTURILE DVS. DE CONFIDENTIALITATE?

Pe scurt: vă puteți revizui, modifica sau închide contul în orice moment.
Dacă vă aflați în SEE sau Regatul Unit și credeți că prelucrăm ilegal informațiile dumneavoastră personale, aveți, de asemenea, dreptul de a vă plânge la autoritatea locală de supraveghere a protecției datelor. Puteți găsi datele lor de contact aici: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.html.

Dacă vă aflați în Elveția, datele de contact ale autorităților de protecție a datelor sunt disponibile aici: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Retragerea consimțământului dumneavoastră: Dacă ne bazăm pe consimțământul dumneavoastră pentru a vă prelucra informațiile personale, care poate fi consimțământ expres și/sau implicit, în funcție de legea aplicabilă, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Vă puteți retrage oricând consimțământul, contactându-ne folosind datele de contact furnizate în site.

Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că acest lucru nu va afecta legalitatea prelucrării înainte de retragerea acesteia și nici, atunci când legea aplicabilă permite, nu va afecta prelucrarea informațiilor dumneavoastră cu caracter personal efectuată pe baza unor motive legale de prelucrare, altele decât consimțământul.

Renunțarea la comunicările de marketing și promoționale: Vă puteți dezabona de la comunicările noastre de marketing și promoționale în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din e-mailurile pe care le trimitem sau contactându-ne folosind detaliile furnizate in site. Veți fi apoi eliminat din listele de marketing. Cu toate acestea, este posibil să comunicăm în continuare cu dvs. – de exemplu, pentru a vă trimite mesaje legate de servicii care sunt necesare pentru administrarea și utilizarea contului dvs., pentru a răspunde solicitărilor de servicii sau în alte scopuri non-marketing.

INFORMAȚII DESPRE CONT

Dacă doriți în orice moment să revizuiți sau să modificați informațiile din contul dvs. sau să vă închideți contul, puteți:
Conectați-vă la setările contului și actualizați-vă contul de utilizator.

Contactați-ne folosind informațiile de contact furnizate.

La solicitarea dvs. de a vă închide contul, vă vom dezactiva sau șterge contul și informațiile din bazele noastre de date active. Cu toate acestea, este posibil să păstrăm unele informații în fișierele noastre pentru a preveni frauda, ​​a depana probleme, a asista în orice investigație, pentru a ne aplica termenii legale și/sau pentru a ne conforma cerințelor legale aplicabile.

Cookie-uri și tehnologii similare: Majoritatea browserelor Web sunt setate să accepte cookie-uri în mod implicit.

Dacă preferați, puteți alege, de obicei, să setați browserul pentru a elimina cookie-urile și pentru a respinge cookie-urile.

Dacă alegeți să eliminați cookie-urile sau să le respingeți, acest lucru ar putea afecta anumite caracteristici sau servicii ale serviciilor noastre.

Pentru a renunța la publicitatea bazată pe interese din partea agenților de publicitate în serviciile noastre, vizitați https://www.aboutads.info/choices/.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Notificarea noastră privind cookie-urile: https://www.centerweb.ro/politica-cookies.php

Dacă aveți întrebări sau comentarii despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate, ne puteți trimite un e-mail la adresa info@mentenantasite.com

8. CONTROALE PENTRU CARACTERISTICI NEURMARIRE

Majoritatea browserelor web și unele sisteme de operare și aplicații mobile includ o funcție Do-Not-Track (“DNT”) sau o setare pe care o puteți activa pentru a semnala preferința dvs. de confidențialitate de a nu avea date despre activitățile dvs. de navigare online monitorizate și colectate. În această etapă nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard de urmărire online pe care trebuie să-l respectăm în viitor, vă vom informa despre această practică într-o versiune revizuită a acestei notificări de confidențialitate.

9. REZIDENȚII CALIFORNIA AU DREPTURI SPECIFICE DE

CONFIDENTIALITATE?

Pe scurt: Da, dacă sunteți rezident în California, vi se acordă drepturi specifice privind accesul la informațiile dumneavoastră personale.
Codul civil din California Secțiunea 1798.83, cunoscută și ca legea „Shine The Light”, permite utilizatorilor noștri rezidenți în California să solicite și să obțină de la noi, o dată pe an și gratuit, informații despre categoriile de informații personale (dacă există) dezvăluite terților în scopuri de marketing direct și numele și adresele tuturor terților cărora le-am partajat informații personale în anul calendaristic imediat precedent.

Dacă sunteți rezident în California și doriți să faceți o astfel de solicitare, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea în scris, folosind informațiile de contact furnizate pe site
Dacă aveți sub 18 ani, locuiți în California și aveți un cont înregistrat la Servicii, aveți dreptul de a solicita eliminarea datelor nedorite pe care le publicați public pe Servicii. Pentru a solicita eliminarea unor astfel de date, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos și să includeți adresa de e-mail asociată contului dvs. și o declarație că locuiți în California. Ne vom asigura că datele nu sunt afișate public pe Servicii, dar vă rugăm să rețineți că este posibil ca datele să nu fie eliminate complet sau complet din toate sistemele noastre (de exemplu, copii de rezervă etc.).

10. FACEM ACTUALIZĂRI LA ACEST ANUNȚ?

Pe scurt: Da, vom actualiza această notificare după cum este necesar pentru a rămâne în conformitate cu legile relevante.
Este posibil să actualizăm această notificare de confidențialitate din când în când. Versiunea actualizată va fi indicată printr-o dată actualizată „Revizuită”, iar versiunea actualizată va intra în vigoare de îndată ce este accesibilă. Dacă aducem modificări semnificative acestei notificări de confidențialitate, vă putem notifica fie publicând în mod vizibil o notificare cu privire la astfel de modificări, fie trimițându-vă direct o notificare.
Vă încurajăm să examinați frecvent această notificare de confidențialitate pentru a fi informat despre modul în care vă protejăm informațiile.

11. CUM PUTEȚI ACTUALIZA SAU ȘTERGE DATELE PE CELE CULEGEM DE LA DVS.?

Pe baza legilor aplicabile din țara dvs., este posibil să aveți dreptul de a solicita acces la informațiile personale pe care le colectăm de la dvs., de a modifica acele informații sau de a le șterge.

Pentru a solicita revizuirea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să completați și să trimiteți o solicitare de acces la subiectul datelor.